News

28 жовтня 2021 року відбулась Конференція «Energy Efficiency Education: сила в синергії»

Ця Конференція підсумувала досягнення 1-го року проєкту «Популяризація професій та освіти в сфері енергоефективності», який протягом останнього року здійснюється ГО «Школа енергоефективності» в рамках компоненту «Професійні кваліфікації» проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Уряду Німеччини.

Експертами ГО «Школа енергоефективності» розроблено Концепцію Національної кампанії з просування професійних кваліфікацій у сфері енергоефективності

В рамках проєкту «Популяризація професій та освіти у сфері енергоефективності» розроблено Концепцію Національної кампанії з просування професійних кваліфікацій у сфері енергоефективності.

26 – 30 квітня 2021 відбувся Ярмарок Вакансій у сфері енергоефективного будівництва

Команда ГО «Школа енергоефективності» провела Ярмарок Вакансій в Україні за підтримки компоненту «Професійні кваліфікації» проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (2020-2025), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

Дні Енергії в Україні 2021 відбулися 5-9 квітня

З 5 по 9 квітня команда ГО «Школа енергоефективності» провела Дні Енергії в Україні за підтримки компоненту «Професійні кваліфікації» проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (2020-2025), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

1 березня 2021 відбулась презентація чотирьох компетентнісно-орієнтованих навчальних програм для спеціалістів у сфері енергоефективності

1 березня 2021 р. ГО «Школа енергоефективності» організувала презентацію чотирьох компетентнісно-орієнтованих навчальних програм у сфері енергоефективності для бізнес-партнерів.

NGO “School of Energy Efficiency”

Video of the week
Facebook page